A LA CARTE MENU
VANAF 9 PERSONEN
STARTERS
-
Pitabrood 6,5
Tzatziki
-
Steak tartaar 15
Klassiek / Kappertjes / Ei / Mosterd / Augurk / Worcestersaus / Krokantje
-
Carpcaccio 15,5
Gerookte kalfs ribeye / Gekonfijte ui / Parmezaan schuim / Pesto mayonaise / Zwarte peper
-
Tonijn Tataki 19,5
Wasabi / Tomasu soja saus / Furikake / Wakame
-
Burrata 13,5
San Marzano tomaat / Olijfolie / Basilicum / Oregano
MAIN
Onze entrecote en ossenhaas worden standaard medium gegrild.
-
Spareribs 28,5
Ketjap / Bruine suiker / Coca-Cola / Rawit
-
Entrecote 34,5
300 g
-
Ossenhaas 41,5
300 g
-
Zeebaars 32,5
Limoen / Knoflook / Peterselie / Olijfolie
DESSERTS
-
Bravoure Snickers 12,5
Pinda / Karamel / Nougat
-
Coupe Dulce de leche 11
Vanille / Karamel / Dulce de leche / Slagroom / Nougat
-
Kaasplank 16
Assortiment van verschillende kazen
BRAVOURE EXPERIENCE
SHARED DINING VANAF 6 PERSONEN
(Enkel op reservering)
STARTERS
– Steaktartaar
– Zalm Tataki
– Pitabrood met tzaziki
– Carpaccio
MAIN
– Ribeye 200 g p.p.
– Friet met gerookte knoflookmayonaise
– Gegrilde groenten met bèarnaisesaus
– San Marzano tomatensalade
DESSERTS
– Bravoure Snickers
– Coupe Dulce de leche
-
Prijs p.p 75
-
Wijn arrangement p.p. 35