
A LA CARTE MENU
VANAF 9 PERSONEN
STARTERS
-
Pitabrood 6,5
Tzatziki
-
Steak tartaar 15
Kappertjes / Ei / Krokantje / Worcestersaus Gerookte knoflookmayonaise / Augurk
-
Carpcaccio 15,5
Gerookte kalfs ribeye / Gekonfijte ui / Parmezaan schuim / Pesto mayonaise / Zwarte peper / Pijnboompitten
-
Tonijn Tataki 19,5
Wasabi / Tomasu soja saus / Furikake / Wakame
-
Burrata
13,5
Coeur de Boeuf tomaat / Olijfolie / Basilicum / Ponzu / Pijnboompitten / Olijven
MAIN
Onze entrecote en ossenhaas worden standaard medium gegrild.
-
Spareribs 28,5
Ketjap / Bruine suiker / Coca-Cola / Rawit
-
Entrecote 28,5 / 34,5
225 / 300 g
-
Ossenhaas 36,5 / 41,5
225 / 300 g
-
Tonijnsteak 30,5
Jalapeño / Antiboise
DESSERTS
-
Tiramisu 12,5
Amaretto / Koffie / Mascarpone / Baileys
-
Coupe Noccioline 11
Gebrande noten / Karamel / Koek
-
Kaasplank 16
Assortiment van verschillende kazen

BRAVOURE EXPERIENCE
SHARED DINING VANAF 6 PERSONEN
(Enkel op reservering)
STARTERS
– Steaktartaar
– Zalm Tataki
– Pitabrood met tzaziki
– Carpaccio
MAIN
– Ribeye 200 g p.p.
– Friet met gerookte knoflookmayonaise
– Gegrilde groenten met bèarnaisesaus
– Coeur de Boeuf tomatensalade
DESSERTS
– Tiramisu
– Coupe Noccioline
-
Prijs p.p 75
-
Wijn arrangement p.p. 35