menu

A LA CARTE MENU

VANAF 9 PERSONEN

STARTERS

  • Pitabrood 6,5

    Tzatziki

  • Steak tartaar 15

    Klassiek / Kappertjes / Ei / Mosterd / Augurk / Worcestersaus / Krokantje

  • Carpcaccio 15,5

    Gerookte kalfs ribeye / Gekonfijte ui / Parmezaan schuim / Pesto mayonaise / Zwarte peper

  • Tonijn Tataki 19,5

    Wasabi / Tomasu soja saus / Furikake / Wakame

  • Burrata 13,5

    San Marzano tomaat / Olijfolie / Basilicum / Oregano

MAIN

Onze entrecote en ossenhaas worden standaard medium gegrild.

  • Spareribs 28,5

    Ketjap / Bruine suiker / Coca-Cola / Rawit

  • Entrecote 34,5

    300 g

  • Ossenhaas 41,5

    300 g

  • Zeebaars 32,5

    Limoen / Knoflook / Peterselie / Olijfolie

DESSERTS

  • Bravoure Snickers 12,5

    Pinda / Karamel / Nougat

  • Coupe Dulce de leche 11

    Vanille / Karamel / Dulce de leche / Slagroom / Nougat

  • Kaasplank 16

    Assortiment van verschillende kazen

BRAVOURE EXPERIENCE

SHARED DINING VANAF 6 PERSONEN
(Enkel op reservering)

STARTERS

–  Steaktartaar

–  Zalm Tataki

–  Pitabrood met tzaziki

–  Carpaccio

MAIN

–  Ribeye 200 g p.p.

–  Friet met gerookte knoflookmayonaise

–  Gegrilde groenten met bèarnaisesaus

–  San Marzano tomatensalade

DESSERTS

–  Bravoure Snickers

–  Coupe Dulce de leche

  • Prijs p.p 75
  • Wijn arrangement p.p. 35

Restaurant Bravoure
Spirituslaan 4
4612 RN Bergen op Zoom

0164 726 156
info@restaurantbravoure.nl

Openingstijden
Wo t/m Zo 16:00 – 00:00 uur
Keuken geopend van 16:30 – 21:30 uur

   

Restaurant Bravoure
Spirituslaan 4
4612 RN Bergen op Zoom
0164 726 156
info@restaurantbravoure.nl

Openingstijden
Wo t/m Zo 16:00 – 00:00 uur
Keuken geopend van 16:30 – 21:30 uur