menu

Menukaart

Menukaart

BREADS

  • Dinner Rolls 7

    4 stuks / Kruidenboter

  • Pitabrood 6,5

    Tzatziki

STARTERS

  • Steak Tartaar 14,5

    Klassiek / Kappertjes / Ei / Mosterd / Augurk / Worcestersaus / Krokantje

  • Tonijn Tataki 18,5

    Wasabi / Tomasu soja saus / Furikake / Wakame

  • Charcuterie 16

    Assortiment van verschillende worsten en hammen

  • Carpaccio 15,5

    Gerookte kalfsribeye / Parmezaan schuim / Pesto mayonaise / Gekonfijte ui / Zwarte peper

  • Burrata 12,5

    San Marzano tomaat / Olijfolie / Basilicum / Oregano

  • Ceviche 14,5

    Zeebaars / Limoen / Rode peper / Koriander / Yuzu schuim

  • Bisque 12,5

    Hollandse Garnalen / Room / Cognac

MEAT SELECTION

Alle Steaks worden geserveerd met friet, salade en een saus naar keuze.

Biefstuk

  • 225 g 22,5
  • 300 g 26,5
  • 400 g 30,5
  • 500 g 34,5

Ossenhaas

  • 180 g 28,5
  • 225 g 34,5
  • 300 g 41,5
  • 400 g 49,5

Ribeye

  • 300 g 34,5
  • 400 g 38,5
  • 500 g 42,5

Entrecote

  • 225 g 28,5
  • 300 g 34,5
  • 400 g 38,5
  • 500 g 42,5

PRIME CUTS

  • Dry aged Ribeye 55

    300 g – Ierland
    Black angus / Gras gevoerd / 21 dagen gerijpt / Lichte vet marmering / Karakteristieke smaak

  • Porterhouse for two 110

    1 kg – Ierland
    Black angus / Gras gevoerd / Diepe en rijke smaak

SAUCES

  • Peper 2,5
  • Bearnaise 2,5
  • Champignon 2,5
  • Truffeljus 3,5
  • Chimichurri 2,5

SIDES

  • Asperge Broccoli 5
  • Gegratineerde Witlof 5
  • Paddenstoelen Mix 5
  • Oven Baked Potatoes 5
  • Cauliflower Mac & Cheese 5

MAINS

  • Burger 22,5

    Brioche / Cheddar / Burgersaus / Bacon / Gekarameliseerde ui

  • Spareribs 28,5

    Ketjap / Bruine suiker / Coca-Cola / Rawit peper

  • Tonijnsteak 30,5

    Jalapeño / Antiboise

  • Gamba’s 32,5

    Rode peper / Kruidenboter / Knoflook

  • Risotto 27,5

    Truffel / Parmezaanse kaas / Mozzarella / Paddestoelen

DESSERTS

  • Pina Colada 12,5

    Ananas / Kokos / Rum / Slagroom

  • Cheesecake 9

    Rood fruit / Slagroom / Vanille

  • Pecan Pie 11,5

    Karamel / Vanille / Zout / Slagroom

  • Coupe Dulce de Leche 9,5

    Vanille / Karamel / Dulce de Leche / Slagroom / Nougat

  • Kaasplank 16

    Assortiment van verschillende kazen

BREADS

  • Dinner Rolls 7

    4 stuks / Kruidenboter

  • Pitabrood 6,5

    Tzatziki

STARTERS

  • Steak Tartaar 14,5

    Klassiek / Kappertjes / Ei / Mosterd / Augurk / Worcestersaus / Krokantje

  • Tonijn Tataki 18,5

    Wasabi / Tomasu soja saus / Furikake / Wakame

  • Charcuterie 16

    Assortiment van verschillende worsten en hammen

  • Carpaccio 15,5

    Gerookte kalfsribeye / Parmezaan schuim / Pesto mayonaise / Gekonfijte ui / Zwarte peper

  • Burrata 12,5

    San Marzano tomaat / Olijfolie / Basilicum / Oregano

  • Ceviche 14,5

    Zeebaars / Limoen / Rode peper / Koriander / Yuzu schuim

  • Bisque 12,5

    Hollandse Garnalen / Room / Cognac

MEAT SELECTION

Alle Steaks worden geserveerd met friet, salade en een saus naar keuze.

Biefstuk

  • 225 g 22,5
  • 300 g 26,5
  • 400 g 30,5
  • 500 g 34,5

Ossenhaas

  • 180 g 28,5
  • 225 g 34,5
  • 300 g 41,5
  • 400 g 49,5

Ribeye

  • 300 g 34,5
  • 400 g 38,5
  • 500 g 42,5

Entrecote

  • 225 g 28,5
  • 300 g 34,5
  • 400 g 38,5
  • 500 g 42,5

MAINS

  • Burger 22,5

    Brioche / Cheddar / Burgersaus / Bacon / Gekarameliseerde ui

  • Spareribs 28,5

    Ketjap / Bruine suiker / Coca-Cola / Rawit peper

  • Tonijnsteak 30,5

    Jalapeño / Antiboise

  • Gamba’s 32,5

    Rode peper / Kruidenboter / Knoflook

  • Risotto 27,5

    Truffel / Parmezaanse kaas / Mozzarella / Paddestoelen

SAUCES

  • Peper 2,5
  • Bearnaise 2,5
  • Champignon 2,5
  • Truffeljus 3,5
  • Chimichurri 2,5

SIDES

  • Asperge Broccoli 5
  • Gegratineerde Witlof 5
  • Paddenstoelen Mix 5
  • Oven Baked Potatoes 5
  • Cauliflower Mac & Cheese 5

DESSERTS

  • Pina Colada 12,5

    Ananas / Kokos / Rum / Slagroom

  • Cheesecake 9

    Rood fruit / Slagroom / Vanille

  • Pecan Pie 11,5

    Karamel / Vanille / Zout / Slagroom

  • Coupe Dulce de Leche 9,5

    Vanille / Karamel / Dulce de Leche / Slagroom / Nougat

  • Kaasplank 16

    Assortiment van verschillende kazen

PRIME CUTS

  • Dry aged Ribeye 55

    300 g – Ierland
    Black angus / Gras gevoerd / 21 dagen gerijpt / Lichte vet marmering / Karakteristieke smaak

  • Porterhouse for two 110

    1 kg – Ierland
    Black angus / Gras gevoerd / Diepe en rijke smaak

BRAVOURE EXPERIENCE

SHARED DINING

STARTERS

–  Steaktartaar

–  Bao carpaccio

–  Pitabrood met tzaziki

–  Ribfingers

MAIN

–  Ribeye 200 g p.p.

–  Friet met gerookte knoflookmayonaise

–  Kool met hollandaise saus

–  Bloemkool mac ‘n cheese

–  San Marzano tomatensalade

DESSERTS

–  Pecan pie

–  Dulce de leche

  • Prijs p.p 69,5
  • Wijn arrangement p.p. 35

Restaurant Bravoure
Spirituslaan 4
4612 RN Bergen op Zoom

0164 726 156
info@restaurantbravoure.nl

Openingstijden
Wo t/m Zo 16:00 – 00:00 uur
Keuken geopend van 16:30 – 21:30 uur

   

Restaurant Bravoure
Spirituslaan 4
4612 RN Bergen op Zoom
0164 726 156
info@restaurantbravoure.nl

Openingstijden
Wo t/m Zo 16:00 – 00:00 uur
Keuken geopend van 16:30 – 21:30 uur